Chips afzonderlijk kopen of in een pokerset

Eenmaal je hebt besloten welke uitvoering van pokerchips je zal gaan kopen, kan je best eens goed nagaan of er geen kant-en-klare pokersets van te vinden zijn. Een pokerset is eigenlijk een standaardverzameling van chips, met een vooraf bepaalde verdeling van de verschillende waardes, en dit alles gebundeld in een handige, mooie koffer.

Deze pokersets zijn normaal gezien wel wat goedkoper dan wanneer men alle onderdelen ervan afzonderlijk zou gaan kopen. Dus als er een pokerset bestaat van de chips die jij graag zou willen, is het in een set aanschaffen sowieso een goed idee. Echter, je hebt weinig geen flexibiliteit over de verdeling van de waardes plus je hebt geen superunieke pokerset.

Vind je dit allemaal geen probleem, dan moet je beslist voor de pokerset vorm gaan. Heb je toch liever iets meer exclusiviteit kan je beter afzonderlijke rolletjes met chips kopen. Zo kan je zelf je merk van kaarten kiezen, het aantal chips, dealer button, et cetera. En natuurlijk mag ook een mooie pokerkoffer niet ontbreken.

Het afzonderlijk aanschaffen van pokerchips gaat je meestal wel een iets grotere investering vragen, maar het kan soms echt wel de moeite waard zijn! Alvast veel spelplezier!